За нас

ZlatniPravila.com помага на собственици на фирми, мениджъри и служители да учат и надграждат своите знания и бизнес култура чрез онлайн курсове на достъпни цени.

Основател на ZlatniPravila.com е Тодор Христов, управител на „Сита Мениджмънт Консулт“ ООД. Сайтът стартира през 2011г. като отговор на множество молби от хора, които нямат физическа възможност да преминат негови обучения на живо. С помощта на интернет технологиите отпадат редица бариери от организационен и финансов характер. Това дава свобода и гъвкавост на курсистите, а и позволява около 3 пъти по-ниска цена от обичайната.

Като водещи на обучения, ние се ръководим от няколко принципа, в които дълбоко вярваме – компетентност, практичност и отговорно човешко отношение.

За нас това не са празни приказки! Тези принципи са залегнали както в ZlatniPravila.com, така и във всички останали наши професионални начинания.

За да добиеш по-добра представа за нас, насочваме те към няколко наши сайта:

  • Нашият фирмен сайт – „Сита Мениджмънт Консулт“ ООД. В него ще научиш повече за обученията на живо, които провеждаме.
  • Сайт за професионално и личностно развитие NovaVizia.com. Сайтът е основан от нас през 2006г. и предлага над 650 безплатни статии, като привлича десетки хиляди читатели всеки месец.
  • Онлайн книжарница за професионално и личностно развитие UmniKnigi.com. Създадохме я през 2010г. и в момента тя предлага над 2500 качествени книги, като всяка година обслужва хиляди клиенти от цялата страна.