За нас

ZlatniPravila.com помага на собственици на фирми, мениджъри и служители да учат и надграждат своите знания и бизнес култура чрез онлайн курсове на достъпни цени.

Основател на ZlatniPravila.com е Тодор Христов, управител на „Сита Мениджмънт Консулт“ ООД. Сайтът стартира през 2011г. като отговор на множество молби от хора, които нямат физическа възможност да преминат неговото обучение „Златните правила за успешни продажби“ на живо.

С помощта на интернет технологиите отпадат редица бариери от организационен и финансов характер. Това дава свобода и гъвкавост на курсистите, а и позволява около 3 пъти по-ниска цена от обичайната. Оттогава няколкостотин души преминават онлайн курса по продажби.

Сега целта на ZlatniPravila.com е да предложи нови качествени и достъпни онлайн курсове по останалите теми (освен продажбите), в които е специализирана нашата фирма. Това са теми като управление на хора, управление на екипи, управление на човешките ресурси, управление на времето и др.

Повече за нас

В работата си като водещи на обучения се ръководим от няколко принципа, в които дълбоко вярваме – компетентност, практичност и отговорно човешко отношение.

За нас това не са празни приказки! Тези принципи са залегнали както в ZlatniPravila.com, така и във всички останали наши професионални начинания.

За да добиеш по-добра представа за нас, насочваме те към няколко наши сайта:

  • Нашият фирмен сайт – „Сита Мениджмънт Консулт“ ООД. В него ще научиш повече за обученията на живо, които провеждаме.
  • Сайт за професионално развитие NovaVizia.com. Сайтът е основан от нас през 2006г. и предлага стотици безплатни статии на бизнес тематика десетки хиляди читатели всеки месец.
  • Онлайн книжарница за професионално и личностно развитие UmniKnigi.com. Създадохме я през 2010г. и в момента тя предлага близо 2000 (две хиляди) качествени книги, като всяка година обслужва хиляди клиенти от цялата страна.