Защо онлайн обучение?

Тодор Христов

Здравей!

Аз съм Тодор Христов. Основател съм на Златни Правила – сайт за онлайн обучение чрез онлайн курсове и е-книги в помощ на българските предприемачи, мениджъри и служители.

В наши дни онлайн обученията процъфтяват. Статистиките сочат, че милиони хора по света ежегодно преминават през различни форми на онлайн учене – от кратки самостоятелни курсове до обширни образователни програми.

Това не е случайно! Онлайн обучението има своите сериозни плюсове. Кои са най-важните от тях?

1. Удобство и гъвкавост

Онлайн обучението не изисква присъствието ти в учебна зала, нито налага отсъствието ти от работното място. Това може да е от съществено значение, ако ангажираността ти с работа и други дейности е сериозна.

Например, можеш да преминаваш уроците в един онлайн курс или да четеш дадена е-книга по всяко време – сутрин, обед или вечер. Можеш да гледаш един видео урок толкова пъти, колкото е необходимо. Ти определяш личното си темпо на учене.

Освен това, можеш да се обучаваш отвсякъде – от дома, от офиса, от парка… Разполагаш с достъп до учебните материали по всяко време. Всичко, което е нужно е да имаш устройство (настолен компютър, лаптоп, таблет, мобилен телефон) и връзка с интернет.

Подобно удобство и гъвкавост в ученето ти дава свобода, която трудно може да се постигне при традиционните форми на обучение.

Обърни внимание: В Златни Правила предлагаме всички гореизоброени плюсове на онлайн обучението. И още един огромен плюс – неограничен доживотен достъп до всички учебни материали!

2. По-ниска цена

При онлайн обучението отсъстват редица разходи, които иначе са неизбежни при провеждането на традиционно обучение в зала. Това директно се отразява на цената, която плащаш, като обичайно тя е в пъти по-ниска.

Например, при един онлайн курс няма разходи за наем на зала, мултимедиен проектор, флипчарт… Няма разходи за кафе паузи или обяд. Няма разходи за отпечатване на учебни материали и сертификати за участниците.

В допълнение, при един онлайн курс отпадат разходите за път, храна и нощувки за участниците и/или водещия. Отпадат и всякакви други разходи, които могат да се появят в резултат на отсъствие от работа заради път и/или участие в обучение.

Поради това, себестойността на едно онлайн обучение е значително по-ниска от себестойността на традиционното обучение в зала. А това се отразява благоприятно на крайната цена.

Обърни внимание: В Златни Правила предлагаме около 2-3 пъти по-ниска цена на нашите курсове в сравнение с аналогични обучения, водени отново от нас, но на живо в зала. При това, без компромис в качеството!

3. Страхотна „добавка“ към CV

Няма значение дали си млад или стар и на какъв етап от кариерата си се намираш – едно завършено онлайн обучение винаги ще „стои“ добре в твоето CV.

Твоята инвестиция в онлайн обучение ще демонстрира на сегашния или на потенциалния ти работодател, че подхождаш сериозно към ученето и си проактивен човек, който се стреми към придобиването на нови знания и умения.

Например, можеш да опишеш завършените курсове в автобиографията си и да приложиш сертификатите им. Това със сигурност ще те открои пред останалите кандидати и ще впечатли хората, които вземат решения кого да наемат или повишат.

Обърни внимание: Златни Правила е сайт, основан от хора със задълбочено образование, богат опит и отлична репутация. С нас ти получаваш висококачествени знания от уважавана организация с добро име.

В резюме

Онлайн обученията предлагат гъвкавост и изгодна цена без компромиси в качеството. Освен това, те правят твоето CV по-богато и впечатляващо.

Това са главните предимства, поради които онлайн обученията си струват парите.

Присъедини се към голямото семейство от потребители на онлайн обучения в Златни Правила! Разгледай нашите продукти!