Често задавани въпроси

Следват отговори на някои от най-често срещаните въпроси, които могат да възникнат в теб относно поръчката на продукт в ZlatniPravila.com.

Ако не откриеш отговора на въпроса си по-долу, влез във връзка с нас и ще ти помогнем.

Как да направя поръчка?

Поръчката на продукт (онлайн курс, е-книга или онлайн консултация) при нас се прави по опростен начин и не отнема повече от минута-две.

Всичко става в няколко лесни стъпки. Кликни на зеления бутон „Добави в кошницата“, за да добавиш който и да е продукт в пазарската си кошница. Прегледай кошницата, премини към поръчка, въведи твоите данни, избери потребителско име и парола за профила си и приключи поръчката.

Това е всичко. 🙂

При първа поръчка, наш представител ще влезе във връзка с теб по телефон, за да я потвърди.

Как мога да заплатя за поръчката си?

След като направиш поръчката си, следва да я заплатиш – по банков път или чрез EasyPay/ePay.

Нашата банковата сметка е:

Фирма: „Сита Мениджмънт Консулт“ ООД
Банка: International Asset Bank – Варна
IBAN: BG10IABG74791000223600
BIC: IABGBGSF

Най-напред ще изчакаме потвърждение от банката ни, че преводът ти е постъпил в сметката ни и едва след това ще активираме достъпа ти до съответния продукт. Дотогава поръчката ти ще е временно задържана.

Как получаваш достъп до онлайн курс или е-книга?

След като получим потвърждение за твоя банков превод, ще ти изпратим имейл, с който ще те информираме, че достъпът ти до поръчания продукт (или продукти) е активиран.

За да стартираш работа, влез в профила си с настройки си за достъп – имейл и парола. Системата ни ще те пренасочи към персонализираната ти страница „Твоите продукти“. Тази страница е важна, тъй като е отправна точка за получаване на достъп до онлайн курс или е-книга.

Оттам нататък:

  • Онлайн курсовете протичат изцяло онлайн в ZlatniPravila.com и не включват каквато и да е било физическа доставка.
  • В зависимост от съдържанието си, един курс може да включва Power Point и/или видео уроци, тестове, учебни материали в PDF формат, допълнителни ресурси или др. Цялото учебно съдържание се намира в ZlatniPravila.com и може да се преглежда в сайта.
  • Когато всички уроци от онлайн курс са на 100% завършени, софтуерът ни автоматично показва линк за изтегляне на сертификат за участие в курса.
  • Достъпът до е-книга се осъществява по аналогичен начин. Всяка онлайн книга може да се свали на твърд диск в PDF формат в нейната последна и най-актуална версия, като това се случва в ZlatniPravila.com, без каквато и да е било физическа доставка.
  • PowerPoint и видео уроците не могат да се свалят на твърд диск, но имаш неограничен достът до тях в системата ни. Е-книгите и учебните материали към курсовете в PDF формат, както и сертификатът за завършен курс могат да се свалят на твърд диск в PDF формат, както и имаш неограничен достъп до тях в системата ни.

Важно: Достъпът ти до всички поръчани и заплатени онлайн курсове и е-книги е за неограничен срок.

Ще получа ли фактура за плащането?

Стига да се нуждаеш от фактура – разбира се.

За целта, още когато оформяш поръчката си запиши данните за фактура в полето за коментари към поръчката. Ще ти изпратим фактурата по имейл до 3 работни дни от датата на постъпилото плащане.

Как да възстановя забравената парола за профила си?

Непрекъснато се случва човек да забрави паролата си. В подобни случаи не си регистрирай нов профил, а просто възстанови паролата.

За да възстановиш забравена парола, посети тази страница и следвай указанията. На имейл адреса, с който имаш регистриран профил при нас ще получиш линк за възстановяване на паролата.

Какво друго важно трябва да знам?

Насочваме те към следните страници: